Opis forum
Konkurs na nowego menadżera reprezentacji Szwajcarii. Mogą w nim wziąć udział wszyscy menadżerowie. Od nowego menadżera wymaga się:
-regularnych dobrych wyników w PŚ
-medalu na MŚJ lub IO
Podania można składać do: 22.06.11 r.
Witam zarząd Szwajcarski
Wyrażam chęć na prowadzenie zespołu Szwajcarii. Sądzę że zespół ten może się pod moimi skrzydłami dobrze rozwinąć. Ze którą prowadzę niestety nie udało mi się osiągnąć nic nadzwyczajnego ponieważ to są jeszcze chłopcy. A w Szwajcarii nie będzie takiego problemu. Obiecuję że będę się starał jak najbardziej się da. Z poważaniem dynia996-trener Szwecji
Witam. Nazywam się Lukasinho i jestem managerem reprezentacji Rosji.
Zgłaszam chęć na prowadzenie reprezentacji Szwajcarii do tej pory prowadziłem reprezentację Rosji osiągnąłem nią dobre wyniki, a największym jest 5 miejsce Matveeva w klasyfikacji indywidualnej w Pucharze Kontynentalnym i wygranie 3 zawodników w tym pucharze do tego 8 miejsce w klasyfikacji Narodów. Maslennikov w Pucharze świata radził sobie jak równy z równym i często plasował się na miejscach w 30, ogólnie uplasował się na 24 miejscu w całym sezonie co jest dobrym wynikiem jak na Rosjanina. Do tego udowodnił miejscami w Mistrzostwach Świata w pierwszej 30, że ciągle do niej należy. Reprezentacja Szwajcarii po moją wodzą na pewno nie spadnie w hierarchii, a nawet postaramy się zajmować jeszcze lepsze pozycje niż w poprzednim sezonie chcę, aby moi zawodnicy regularnie plasowali się na miejscach w pierwszej 15. Gdy ja będę prowadził Szwajcarię poprawimy zdecydowanie umiejętności biegowe co pozwoli nam zajmować wysokie miejsca, głównym celem na nowy sezon będzie medal MŚJ gdzie walczył będzie Bieri oraz Erichsen, ale najbardziej będzie się liczył występ w drużynie, gdzie mamy zamiar uzyskiwać najlepsze wyniki.
Mam nadzieję, że zarząd pozytywnie rozpatrzy moją prośbę.